ONLINE MARKETEER 2018-12-28T14:03:00+00:00

Vacature: Ervaren Online Marketeer  

Per 1 maart 2019

De functie

Je draagt bij aan de explosieve groei van 10 tot 20 bedrijven uit heel Nederland waar je nauw mee samenwerkt en waarvoor je de online vindbaarheid en zichtbaarheid verhoogt. Je werkzaamheden als online marketeer hebben dusdanig veel impact op deze bedrijven dat je direct bijdraagt aan hun succes. Je richt Google Ads-campagnes in en houdt ze bij, je zorgt voor betaalde en onbetaalde zichtbaarheid op Facebook en Instagram en draagt bij aan de organische vindbaarheid in de zoekmachines. Hoe de verdeling tussen SEA, SEO en Social precies zal zijn, hangt af van jouw ervaring en van je ambities.

Je bouwt in deze functie aan je eigen bedrijfje binnen ons bedrijf (je bent gewoon bij ons dienst, maar door de veelzijdigheid en je eigen klantenbestand is het net alsof je je eigen bedrijfje runt). Je schakelt meestal rechtstreeks met de eigenaar of directeur van het bedrijf waar we voor werken, waardoor geen dag het zelfde is. Je contactpersonen zijn echte ondernemers en dat merk je aan alles!

Je komt te werken in een jong team van leuke en professionele collega’s waarvan je in korte tijd veel zal leren over online marketing en over hoe wij dag in dag uit de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Hoe ziet een typische werkdag (die eigenlijk niet bestaat!) er uit?

08:30 Je werkdag begint; je hebt direct al een mailtje dat snel opgepakt moet worden. Een van je grootste klanten heeft besloten om een nieuw product in de markt te gaan zetten, en wil van jou weten wat de beste aanpak hiervoor is in de Google Ads-campagne. Meer budget of niet? En in welk gebied dan? Je belt de klant om hem advies te geven en samen de beste strategie af te stemmen. Je komt met een aantal ideeën waar de klant nog niet aan gedacht had, en binnen 20 minuten staat er al een nieuwe campagne live. Een mooie start van de dag!

08:55 Om 09:00 uur heb je een call ingepland met nieuwe klant die sinds de dag ervoor in je portfolio zit, dus je bereidt snel nog even de laatste puntjes voor. Van 09:00 tot 09:30 bel je met de klant om meer te horen over zijn bedrijf, hoe het nu gaat met de online vindbaarheid en wat er nog meer gedaan kan worden op Facebook en Instagram. De klant is blij met je advies, en je gaat de komende 2 uur aan de slag met het opzetten van de campagnes.

12:30 Na de lunch vertrek je samen met een collega naar een bestaande klant in Amsterdam. We werken al 3 jaar voor dit bedrijf, dus het is tijd om de campagnes te evalueren, de strategie te bespreken en plannen te maken voor de komende 6 maanden.

15:40 Na je bezoek aan de klant werk je nog een paar uurtjes thuis en loop je de budgetten van alle klanten door om te kijken of er bijzonderheden zijn. Je belt nog even met een webdesigner om te checken of de klus die je daar hebt neergelegd op tijd afkomt. Ook mail je nog even wat klanten met een update van de campagnes.

17:15 Je kijkt nog even snel wat Youtube-filmpjes met de laatste updates in Google Ads zodat je weer helemaal bij bent!

De dag erna wordt je nieuwe koelkast tussen 12:00 en 18:00 bezorgd (nee het kon echt niet op een ander tijdstip), dus werk je lekker thuis. Lekker rustig, je kunt dus lekker doorwerken aan de campagnes! De dag erna ben je weer vroeg op pad voor een training op kantoor!

Je krijgt bij Alona de vrijheid om je dagen naar eigen inzicht in te richten. Dat betekent ook dat je zelf bepaalt of je op kantoor of thuis werkt, bij een klant langsgaat of juist telefonisch overleg voert. Elke situatie en klant is uniek en verdient dus ook een unieke aanpak! En: je gaat je eigen bedrijfje binnen ons bedrijf opzetten, en daar hoort natuurlijk een bepaalde mate van vrijheid bij!

Wat bieden wij?

 • Onderdeel van ons kersverse team in Baarn!
 • Doorgroeimogelijkheden: we groeien snel en willen dat jij met ons meegroeit! Ook zijn er mogelijkheden om je verder te specialiseren of juist leiding te geven. Ook horen we graag jouw eigen ambities!
 • Een vast dienstverband, waarin je de kans krijgt om je eigen ”bedrijfje” te bouwen, runnen én uit te bouwen binnen ons bedrijf: veel vrijheid en verantwoordelijkheid dus!
 • Een uitdagende functie waarin je nauw samenwerkt onze klanten: hardwerkende en ambitieuze ondernemers
 • Opleidingsmogelijkheden: We willen sneller innoveren dan onze concurrentie en onze klanten, dus je krijgt veel trainingen (intern en extern) zodat je altijd up to date bent
 • Een team met jonge ambitieuze collega’s en een inspirerende werkomgeving waarin jij het maximale uit jezelf kunt halen
 • Laptop van de zaak
 • Telefoon van de zaak
 • Reiskostenvergoeding
 • Salaris: afhankelijk van je werkervaring en ambitie
 • Flexibel aantal vakantiedagen (!)
 • Je werkt 2 tot 5 dagen per week (in overleg) op ons kantoor in Baarn; de overige dagen kan je naar eigen inzicht bepalen waar je werkt.
 • Kantoor op 1 minuut lopen van NS-Station Baarn
 • Zoals je hebt kunnen lezen op onze ”Werken Bij-Pagina”, doen we regelmatig wat nieuwe inspiratie op door een tijdje (één of meerdere weken) vanuit het buitenland te werken. Dus wil je een paar weken werken vanuit Spanje, Thailand of de Ardennen? Geen probleem!

Wie zoeken wij?

 • In bezit van een of meerdere Google Certificaten
 • Leergierig persoon, die het leuk vindt om met mensen samen te werken
 • Fulltime beschikbaar per februari/ maart 2019 (eerder of later in overleg)
 • 2-5 jaar ervaring met SEA, SEO en/of Social
 • Kennis van / ervaring met WordPress is een pré
 • Ondernemend persoon die analytisch sterk is en goed met cijfers
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord en geschrift

Wil jij bouwen aan je eigen ”toko” binnen ons bedrijf? Mail dan naar simone@cpc-specialist.nl.

Voor vragen kan je tussen 08:00 en 18:00 uur bellen of een appje sturen: 06-27870421.

Ik kijk uit naar je reactie!

Simone Schulz
06-27870421 / simone@cpc-specialist.nl

Direct contact
Solliciteer direct
WhatsApp