INSTAGRAM MARKETING UITBESTEDEN 2018-04-25T05:37:40+00:00

Instagram marketing uitbesteden?

Is Instagram geschikt om op actief te zijn met mijn bedrijf?
Dit is een vraag die ondernemers ons geregeld hebben gesteld de afgelopen tijd.

Instagram is de afgelopen jaren enorm gegroeid waardoor het een belangrijk marketingkanaal is geworden voor veel bedrijven. Wereldwijd heeft Instagram ondertussen 800 miljoen gebruikers waarbij de verdeling tussen mannen en vrouwen zo goed als gelijk is. De kracht van Instagram is dat het zeer visueel ingesteld is en gebruikers hierdoor gemakkelijk veel verschillende foto’s en video’s kunnen bekijken.

Instagram marketing uitbesteden

Sparren over Instagram Marketing voor jouw bedrijf?

We nemen binnen 1 werkdag contact op!

Instagram marketing campagnes

Instagram is sinds 2012 onderdeel van Facebook en het is dan ook net als bij Facebook mogelijk om een zeer specifieke doelgroep te definiëren. Hierdoor kunnen de personen die voor jouw bedrijf waardevol zijn bereikt worden middels een specifieke advertentie.

Met name wanneer je bedrijf actief is in branches waarbij het goed mogelijk is om middels visuele content potentiële klanten te bereiken is Instagram marketing onmisbaar. Dit wil zeker niet zeggen dat Instagram alleen geschikt is wanneer je bedrijf actief is op het gebied van bijvoorbeeld mode, sport, eten, of reizen maar het is wel belangrijk dat de doelgroep getriggerd kan worden middels beelden.
Dit kan bijvoorbeeld ook bereikt worden door visueel weer te geven hoe jouw bedrijf of dienst een voordeel voor de uiteindelijke klant kan vormen. Hierbij kan gedacht worden aan het overbrengen van een bepaalde sfeer of gebruiksgemak.

Er zijn verschillende doelstellingen waarvoor een specifieke Instagram campagne opgezet kan worden.

  • Verkeer naar de website krijgen: dit type campagne is er op gericht om websitebezoekers te verkrijgen vanuit Instagram via een specifieke afbeelding of video.
  • Video vertoningen: een campagne gericht op het tonen van een video aan een zeer relevante doelgroep.

Net als andere social media kanalen is Instagram voortdurend in ontwikkeling waardoor het belangrijk is om de laatste mogelijkheden en trends goed te volgen. De social media marketing experts bij Alona, dé CPC-specialist volgen dan ook geregeld trainingen om een optimaal rendement te behalen met social media campagnes.
Instagram marketing uitbesteden zorgt er voor dat je effectieve Facebook campagnes inzet voor jouw bedrijf zonder er zelf veel tijd en energie in te hoeven stoppen.

Kom in contact met een Instagram marketeer

We denken graag mee over de meest optimale inzet van de social media kanalen, dit is afhankelijk van de doelstellingen en de activiteiten van jouw bedrijf. Tijdens dit proces zullen we ook de mogelijke kansen van Instagram marketing inzichtelijk maken. Op deze manier stellen we een complete contentstrategie op.

Plan een vrijblijvende afspraak in met een social media marketing expert en laat social media voor jouw bedrijf werken.

Neem contact op

Maak een succes van Instagram!

Duidelijke aanpak.

Instagram marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

LinkedIn marketing uitbesteden Stap1

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

LinkedIn marketing uitbesteden Stap2

We plannen een sparringsessie over de potentie van Instagram marketing voor jouw bedrijf.

LinkedIn marketing uitbesteden Stap3

Na akkoord stellen we de Instagram campagnes in.

LinkedIn marketing uitbesteden Stap4

De Instagram campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

WhatsApp